Wednesday feest

Welkom op het spooky Wonderfeest, waar prinsessenverhalen plaatsmaken voor mysterie en magie! Bij ons draait alles om de adrenaline van het griezelen en de opwinding van het onbekende. Heb jij altijd al de duistere kant van feestjes willen ontdekken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Op onze droomlocatie komen alle dappere zielen samen om Wednesday te ontmoeten. Laat je betoveren door haar geheimzinnige lessen in griezelkunde en leer de fijne kneepjes van het vak. Samen met Wednesday of een van onze te gekke partybegeleidsters kun je toverdrankjes brouwen die van kleur veranderen, de Wednesday dans leren en nog veel meer spannende activiteiten ontdekken.

 

Of je nu kiest voor een angstaanjagend spel, een griezelige make-over of het knutselen van Wednesday & Edin vriendschapsarmbanden, wij staan klaar om jouw diepste griezelige wensen werkelijkheid te laten worden. Geef ons maar door wat jou de rillingen bezorgt en Wednesday zal ervoor zorgen dat jouw feestje onvergetelijk wordt! Dus, durf jij het aan om deel te nemen aan ons betoverende griezelfeest?