Algemene voorwaarden

Wonderfeestjes streeft ernaar dat elke ontmoeting tot in de puntjes goed verloopt, zodat het een magisch moment wordt om nooit te vergeten. 

Om alles soepel te laten verlopen hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Zo voorkomen we onduidelijkheden of eventuele teleurstellingen voor zowel u als ouder(s) als Wonderfeestjes.

 

Boeking:

1. Een boeking is definitief en een geldige overeenkomst wanneer u per mail een bevestiging heeft ontvangen. Hiermee verklaart u automatisch akkoord te zijn gegaan met onze algemene voorwaarden. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

2. Volgens de huidige Coronamaatregelen mogen de prinsessen en superheld(en) bij u op visite komen. 1,5 meter afstand tussen de kinderen en de prinses(sen)/superheld(en) is niet haalbaar, want de kinderen willen juist dolgraag knuffelen en dicht in de buurt staan. Wonderfeestjes stuurt geen prinsessen/superhelden op pad als zij verkouden zijn, of andere Corona gerelateerde klachten hebben.

Wel is het belangrijk om als ouders tot de prinses(sen)/superheld(en) de 1,5 meter afstand te bewaren.

Tip: Voorkom een teleurgesteld kind in deze tijd door het bezoek als een verrassing te laten zijn.

2. Wij komen graag op tijd langs. Toch kan het zijn dat door onverwachte verkeersdrukte wij iets later arriveren. Wij zullen u in dit geval altijd telefonisch op de hoogte houden zodat u hier naar de kinderen toe op kunt inspelen.

3. Ivm de soms grote hoeveelheid mee te nemen feestmaterialen, is het prettig als de prinses/superheld dichtbij de feestbestemming kan parkeren. Wanneer dit niet mogelijk is, dan vragen wij u een handje mee te helpen met het dragen van deze materialen. Dit wordt voor het bezoek met elkaar besproken.

4. Hoe graag we ook willen dat elk genodigd kind gelooft in de magie van het bezoek, kan het soms voorkomen dat een kind twijfels hardop uitspreekt. Als u dit opmerkt tijdens of voor het bezoek zou het heel fijn zijn dat u dit kind eventjes apart van de anderen instrueert. Als ouders is het ook van belang dat u meespeelt, zodat we met elkaar de magie kunnen bewaken.

5. Wij zijn een professioneel entertainment team en ons streven is om elk kind te enthousiasmeren. Mochten er toch kinderen zijn die (even) niet mee willen doen, dan is het prettig als u deze kinderen opvangt, zodat het programma op een enthousiaste manier door kan gaan.

 

Beeldmateriaal:

Tijdens het feest is het toegestaan foto’s en video’s te maken van onze karakters. Andersom zouden wij het ook erg waarderen als wij een door u gemaakte foto of filmpje mogen delen op onze website en/of social mediakanalen. Dit gebeurt altijd in overleg.

 

Betaling:

1. Betaling kan worden voldaan via een factuur per mail of door middel van een tikkie.

2. De betaling dient altijd uiterlijk 7 dagen vooraf voldaan te worden. Wij verzoeken dit vooraf te voldoen, omdat wij al feestvoorbereidingen verrichten ruim voordat het feest begint en rekening gehouden met de datum.

 

Annulering:

1. Een boeking is definitief als u de factuur of tikkie ontvangen heeft.

2. Een boeking dient altijd schriftelijk geannuleerd te worden.  Een andere vorm van opzegging is niet rechtsgeldig.

3. U heeft tot 30 dagen vooraf de mogelijkheid het bezoek kosteloos te annuleren. In dit geval wordt uw geld weer teruggestort, of kunt u de niet betaalde factuur als niet ontvangen beschouwen.

4. Indien u te laat annuleert, zal ivm de gemaakte voorbereidingen en gereserveerde tijd in rekening worden gebracht:

Bij annulering binnen 1 week: 100%

Bij annulering binnen 2 weken: 50%

Bij annulering binnen 1 maand: 25%

5. Wanneer de algemene voorwaarden niet worden nageleefd, behoudt Wonderfeestjes zich het recht de boeking te annuleren, eerder te vertrekken en de eventuele extra gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.

6. Wonderfeestjes heeft het recht om bij aantoonbare overmacht situaties (denk aan ziekte, pech onderweg, sterfgeval, ongeval etc) een prinsessen – of superheldenbezoek te annuleren. U als opdrachtgever heeft in dit geval recht op 100% terugbetaling.

7. Wonderfeestjes zet zich maximaal in om bij ziekte passende vervanging te verzorgen.

Mocht dit niet lukken, dan kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. In zo’n situatie kijken we samen naar een passende oplossing in de vorm van een andere datum of bijvoorbeeld een videoboodschap.