Spafeest

Stap binnen in een wereld van ontspanning en plezier met onze betoverende kinderspa feestjes! Bij ons draait alles om verwennen en genieten. Met drie verschillende pakketten om uit te kiezen, bieden wij een betoverende ervaring die perfect is afgestemd op de wensen van de jarige.

Na een warm welkom kunnen de kinderen gaan zitten aan de prachtig gedekte feesttafel met zoete hapjes en High lemonade (onbeperkt limonade drinken). We gaan zingen voor de jarige en er is ruimte om cadeautjes uit te pakken. Daarna volgt een duidelijke uitleg van het opwindende Spa programma. Laat ons je meenemen op een reis vol luxe en verwennerij, waar elk moment speciaal is en herinneringen voor altijd worden gemaakt.

Laat de kinderen zich onderdompelen in een oase van ontspanning en plezier en geef ze een onvergetelijke ervaring die ze nog lang zullen koesteren. Welkom bij ons SPA kinderfeestjesparadijs!

Reserveer op tijd dit mega populaire feest en ga naar ons contactformulier. Wij nemen binnen 5 werkdagen contact met jou op.

Beschikbare tijdsblokken zaal Wonderfeestjes:

Doordeweeks:

13:00 – 15:00 uur 

16:00 – 18:00 uur (optie om hierna nog in de koffieruimte frietjes te eten, wij zorgen dan dat het op tijd bezorgd wordt) 

 

Weekend:

10:00 - 12:00 uur

13:00 - 15:00 uur

16:00 - 18:00 uur (optie om hierna nog in de koffieruimte frietjes te eten, wij zorgen dan dat het op tijd bezorgd wordt)