Mogelijkheden

Met een professioneel team van entertainers, musical- en dansdocenten, pedagogisch medewerkers en sociaal werkers organiseren wij al jarenlang de leukste kinderevenementen. 

Wij regelen alles tot in de puntjes en onze missie is met een vleugje magie, lol en plezier allemaal blije snoetjes toveren!

Na meer dan 500 huisbezoeken te hebben afgelegd, openen wij vanaf 1 maart 2024 onze eigen Wonderfeestjes droomstudio! Een werkelijk waar PRACHTIGE feestzaal vol magische hoekjes! Denk aan een prachtig verlicht kasteel met glijbaan en ballenbak, mooie roze kaptafels met Hollywood bollampen, een roze glitterloper, honderden themajurkjes om uit te kiezen, prachtig gedekte thematafels, fotohoekjes, manicure, spa, roze behandelbanken enz.  Een plek waar allerlei soorten feestjes en activiteiten geboekt kunnen worden. Niet alleen prinsessen ontmoetingen, maar ook beauty, kinderspa, Barbie, Wednesday, hightea's, dansfeestjes en nog veel meer vallen onder ons grote aanbod!

Hieronder ziet u alle mogelijkheden. Reserveer op tijd (minimaal 4-6 weken vantevoren) is ons advies. 

 

Bent u helaas niet in de mogelijkheid om naar Houten te komen en wilt u toch graag dat wij uw kind verrassen?

Nodig dan 1 of meerdere prinsessen of andere karakters uit voor een magische ontmoeting bij u op locatie.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken staan hieronder de standaardpakketten overzichtelijk op een rijtje. Omdat wij telkens nieuwe activiteiten ontdekken kunnen deze pakketten nog weleens gewijzigd of aangevuld worden. 

Nodigt u 1 karakter uit, dan adviseren wij maximaal 8 kinderen uit te nodigen op het feestje. Zo krijgt elk kind genoeg aandacht en is er voldoende tijd om alle activiteiten in het gekozen pakket uit te kunnen voeren. 

Nodigt u 2 karakters uit, dan hebben we aandacht voor maximaal 15 kinderen. Wilt u toch meer kinderen uitnodigen? Overleg dan eventjes wat de mogelijkheden zijn. 

Er is voor ieder kind wat wils, denk aan knutselen, dansen, zingen, prinsessen beauty make-overs, spelletjes. glittertattoos, schminken en nog zoveel meer. Onze pakketten staan garant voor dikke pret! 

Zijn er jongens uitgenodigd op een prinsessenfeest, of meisjes op het stoere superheldenfeest? Geen enkel probleem! Geef het vantevoren aan ons door en wij zorgen ervoor dat ook deze jongens en meisjes een net zo'n fijne middag beleven. 

 

Heeft u zelf nog andere wensen die u niet kunt terugvinden in een van onze pakketten? Laat het ons gerust weten, dan sparren we samen tot we een pakket hebben bedacht wat helemaal aan de wensen voldoet. 

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden: