Ontmoeting op locatie 

Bent u helaas niet in de mogelijkheid om naar Houten te komen en wilt u toch graag dat wij uw kind verrassen?

Nodig dan 1 of meerdere prinsessen of andere karakters uit voor een magische ontmoeting bij u op locatie.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken staan hieronder de standaardpakketten overzichtelijk op een rijtje. Omdat wij telkens nieuwe activiteiten ontdekken kunnen deze pakketten nog weleens gewijzigd of aangevuld worden. 

Nodigt u 1 karakter uit, dan adviseren wij maximaal 8 kinderen uit te nodigen op het feestje. Zo krijgt elk kind genoeg aandacht en is er voldoende tijd om alle activiteiten in het gekozen pakket uit te kunnen voeren. 

Nodigt u 2 karakters uit, dan hebben we aandacht voor maximaal 15 kinderen. Wilt u toch meer kinderen uitnodigen? Overleg dan eventjes wat de mogelijkheden zijn. 

Er is voor ieder kind wat wils, denk aan knutselen, dansen, zingen, prinsessen beauty make-overs, spelletjes. glittertattoos, schminken en nog zoveel meer. Onze pakketten staan garant voor dikke pret! 

Zijn er jongens uitgenodigd op een prinsessenfeest, of meisjes op het stoere superheldenfeest? Geen enkel probleem! Geef het vantevoren aan ons door en wij zorgen ervoor dat ook deze jongens een net zo'n fijne middag beleven. 

 

Pakketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten en reistijd: 

  • Houten: Geen reiskosten en reistijd. 
  • 15-30 min reistijd: €25,- reistijd + 0,30ct p/km, berekend vanaf Houten.
  • 30-45 min reistijd: €40,- reistijd + 0,30ct p/km, berekend vanaf Houten.
  • 45-60 min reistijd: €50,- reistijd + 0,30ct p/km, berekend vanaf Houten.

 

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.