(Kinder)feestjes

Wilt uw (klein)kind een bijzonder kinderfeestje vieren met zijn/haar lievelingsprinses(sen) of superheld(en)?

Verras hem/haar dan met een magisch bezoek van onze karakters! 

 

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken staan hieronder de standaardpakketten overzichtelijk op een rijtje. Omdat wij telkens nieuwe activiteiten ontdekken kunnen deze pakketten nog weleens gewijzigd of aangevuld worden. 

Nodigt u 1 karakter uit, dan adviseren wij maximaal 8 kinderen uit te nodigen op het feestje. Zo krijgt elk kind genoeg aandacht en is er genoeg tijd om alle activiteiten in het gekozen pakket uit te kunnen voeren. 

Nodigt u 2 karakters uit, dan hebben we aandacht voor maximaal 12 kinderen. Wilt u toch meer kinderen uitnodigen? Overleg dan eventjes wat de mogelijkheden zijn. 

Er is voor ieder kind wat wils, denk aan knutselen, dansen, zingen, prinsessen beauty make-overs, spelletjes. glittertattoos, schminken en nog zoveel meer. Onze pakketten staan garant voor dikke pret! 

Zijn er jongens uitgenodigd op een prinsessenfeest, of meisjes op het stoere superheldenfeest? Geen enkel probleem! Geef het vantevoren aan ons door en wij zorgen ervoor dat ook deze jongens en meisjes een net zo'n fijne middag beleven. 

 

Heeft u zelf nog andere wensen die u niet kunt terugvinden in een van onze pakketten? Laat het ons gerust weten, dan sparren we samen tot we een pakket hebben bedacht wat helemaal aan de wensen voldoet. 

 

Pakketprijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten à €0,25 p/km berekend vanaf Houten (NL).

Bij reistijden langer dan 1 uur rekenen wij een toeslag van €10 per 30 minuten.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden: