Wie zijn wij?

Ons Wonderteam is professioneel en begaan met kinderen. 

We hebben allemaal een pedagogische en/of theatrale achtergrond en beschikken over de nodige creativiteit en energie om van elk feest een magisch & onvergetelijk Wonderfeest te maken. 


Mariska

Als klein meisje keek ik dagelijks disneyfilms, ik kon er geen genoeg van krijgen. Kon ik later maar prinses worden!

Met mijn achtergrond in musicaltheater en als dansdocent zet ik mezelf vol energie en toewijding in op elk Wonderfeest of evenement. 

Mijn liefde voor zang, dans en theater komt bij elk feest goed tot zijn recht en de combinatie met kinderen maakt het feest voor mij compleet. Wat een droombaan om lachende gezichtjes te toveren! 

Naast de koninklijke bezoeken stort ik mij ook op de achtergrond van Wonderfeestjes en kunt u mij benaderen voor al uw vragen en/of wensen.

Gina

Hoi! Mijn naam is Gina.

Ik heb een toneelachtergrond en zing graag. Daarnaast studeer ik voor Pedagogisch Medewerker en zing ik elke week samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes in de kinderopvang. Van kinds af aan vind ik het leuk om kinderen te kunnen entertainen en zodra ik ook maar de mogelijkheid krijg, ben ik in Disneyland Parijs te vinden. Ik ben verliefd op alle sprookjes en prachtige jurken! 

Mijn doel in het leven is om kinderen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat geeft mij het gelukkigste gevoel wat er bestaat! 

Gina vervult de rol van Elsa en de Unicornprinses.

Davina

Hallo, mijn naam is Davina Hardjopawiro. 

Ik dans al sinds m'n vierde en ben gek op kinderen. Daarnaast studeer ik aan een evenementenopleiding.
Toen ik klein was waren de Disney prinsessen al mijn voorbeelden. Ik hield er altijd van om de hele dag te dansen in een prinsessenjurk. En nu mag ik zelf een prinses zijn!  Ik vind het super leuk om samen met kinderen te mogen dansen en lachen.
Mijn doel is om kinderen een glimlach te geven en een onvergetelijke dag. Met de Wonderfeestjes komt dit goed van pas en kom ik graag als prinses Jasmine, Isabella van Encanto, de Unicornprinses, Pocahontas of de Eilandprinses langs.

Isa

Annabel

Hoi, ik ben Isa! 

Ik ben bijna afgestudeerd aan de opleiding Sociaal Werk, ben gek op kinderen en  liefst werk ik de hele week met ze!  Graag kom ik langs als activiteitenbegeleidster en ondersteun ik de prinses(sen) en/of superheld(en). Ik schmink, speel, dans, tut en knutsel graag met de kinderen!

Af en toe zul je mij zien als prinses, zit ik in een mascotte, of speel ik in december als de Malle Strooipiet! Ook kun je mij zien bij Glamour Modellenfeestjes, op activiteitenmarkten en andere evenementen van Wonderfeestjes.

Isa speelt de rol van de Unicornprinses, de sterke Encanto zus Louisa, Rapunzel, Belle of Anna.

Amber

Manon

info@wonderfeestjes.nl

+31 6 44537778

Wonderfeestjes is op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney. 

Al onze prinsessen en (super)helden zijn karakters uit het publieke domein of uit sprookjes die reeks bestonden voor de films van Walt Disney.