Wie zijn wij?

Ons Wonderteam is professioneel en begaan met kinderen. 

We hebben allemaal een pedagogische en/of theatrale achtergrond en beschikken over de nodige creativiteit en energie om van elk feest een magisch & onvergetelijk Wonderfeest te maken. 


Mariska

Als klein meisje keek ik dagelijks films over prinsessen, ik kon er geen genoeg van krijgen. Kon ik later maar prinses worden!

Met mijn achtergrond in de musicaltheater en als dansdocent zet ik mezelf vol energie en toewijding in op elk Wonderfeest of evenement. 

Mijn liefde voor zang, dans en theater komt bij elk feest goed tot zijn recht en de combinatie met kinderen maakt het feest voor mij compleet. Wat een droombaan om lachende gezichtjes te toveren! 

Naast de koninklijke bezoeken stort ik mij ook op de achtergrond van Wonderfeestjes,

Mij kun je ook benaderen voor al je vragen en wensen.

Jill

Hallo, mijn naam is Jill van der Horst.

Vroeger als klein meisje al, dook ik zodra de kans zich voordeed met mijn zusjes de verkleedkist in om onze mooiste prinsessenjurken aan te doen! Daar liepen we dan vervolgens de hele dag trots in rond te dansen! :)

Wat een droombaan om prinses te mogen zijn! 

Nu ik afgestudeerd ben aan de dansacademie Lucia Marthas komt mijn zang, dans - en musical ervaring goed tot zijn recht en kom ik graag langs als Disney prinses bij Wonderfeestjes en evenementen. 

Gina

Hoi! Mijn naam is Gina.

Ik heb een toneelachtergrond en zing graag. Daarnaast studeer ik voor Pedagogisch Medewerker en zing ik elke week samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes in de kinderopvang. Van kinds af aan vind ik het leuk om kinderen te kunnen entertainen en zodra ik ook maar de mogelijkheid krijg, ben ik in Disneyland Parijs te vinden. Ik ben verliefd op alle sprookjes en prachtige jurken! 

Mijn doel in het leven is om kinderen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat geeft mij het gelukkigste gevoel wat er bestaat! 

Davina

Hallo, mijn naam is Davina Hardjopawiro. 

Ik dans al sinds m'n vierde en ben gek op kinderen. Daarnaast studeer ik aan een evenementenopleiding.
Toen ik klein was waren de Disney prinsessen al mijn voorbeelden. Ik hield er altijd van om de hele dag te dansen in een prinsessenjurk. En nu mag ik zelf een prinses zijn!  Ik vind het super leuk om samen met kinderen te mogen dansen en lachen.
Mijn doel is om kinderen een glimlach te geven en een onvergetelijke dag. Met de Wonderfeestjes komt dit goed van pas en kom ik graag als prinses Jasmine, Belle of de Eilandprinses langs.

Annabel

Mijn droomwens als klein meisje? Voor één dag prinses willen zijn. Compleet met zwierige jurk, glitters en een kroontje.

Als prinses bij Wonderfeestjes komt deze droom alsnog uit! En ook als dansdocent vind ik het fantastisch om mijn passie voor dans en theater te delen met kinderen.

Met Wonderfeestjes is elke appearance een feestje: de glimlach op de gezichtjes en betoverende twinkeloogjes die ik in dit vak meemaak is onbetaalbaar. Niet alleen voor de kinderen is een ervaring met Wonderfeestjes een écht feest!

Nina

Hoi, ik ben Nina! 

Ik dans, zing en acteer nu al 5 jaar en doe dit met veel plezier.

Toen ik klein was liep ik altijd al in een prinsessenjurk rond en vond dit heel erg leuk.

Het blij maken van kinderen doe ik het allerliefste. Met de Wonderfeestjes kan ik dit goed toepassen en kom ik met alle plezier als prinses langs.

Sara

Rosa

Joppe

Hallo, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Joppe van Es, ik ben een sportieve jongen, houd van kinderen en doe de Cios opleiding. Via mijn opleiding werk en sport ik veel met kinderen van alle leeftijden. Ik vind het heel leuk om dit te doen, omdat je uit een lach van een kind zoveel energie kan halen.

Hiernaast heb ik al veel animatie, dans – en toneelwerk met kinderen gedaan en toen ik in contact kwam met Wonderfeestjes leek mij dit gelijk supertof!!!

Ik neem bij Wonderfeestjes de mannelijke rollen op me en kom als superheld bij zoveel mogelijk kinderen een lach op hun gezicht toveren!

Yannick

Hoi! Ik ben Yannick en kan ook een dagje door het leven gaan als Chase van Paw Patrol, Spiderman of Olaf. Ik vind het heel leuk om kinderen een leuke dag te bezorgen en ze met een lach uit te zwaaien. 

Wil jij samen met Chase dansen of wil je armpje drukken met Spiderman op een kinderfeestje of andere gelegenheid? Neem dan contact op en misschien staat er binnenkort toch een sneeuwpop voor de deur of staat Spiderman achterin de tuin om een middagje spelletjes te doen!