Wie zijn wij?

Ons Wonderteam is professioneel en begaan met kinderen. 

We hebben allemaal een pedagogische en/of theatrale achtergrond en beschikken over de nodige creativiteit en energie om van elk feest een magisch & onvergetelijk Wonderfeest te maken. 


Mariska

Als klein meisje keek ik dagelijks films over prinsessen, ik kon er geen genoeg van krijgen. Kon ik later maar prinses worden!

Met mijn achtergrond in de musicaltheater en als dansdocent zet ik mezelf vol energie en toewijding in op elk Wonderfeest of evenement. 

Mijn liefde voor zang, dans en theater komt bij elk feest goed tot zijn recht en de combinatie met kinderen maakt het feest voor mij compleet. Wat een droombaan om lachende gezichtjes te toveren! 

Naast de koninklijke bezoeken stort ik mij ook op de achtergrond van Wonderfeestjes,

Mij kun je ook benaderen voor al je vragen en wensen.

Jill

Hallo, mijn naam is Jill van der Horst.

Vroeger als klein meisje al, dook ik zodra de kans zich voordeed met mijn zusjes de verkleedkist in om onze mooiste prinsessenjurken aan te doen! Daar liepen we dan vervolgens de hele dag trots in rond te dansen! :)

Wat een droombaan om prinses te mogen zijn! 

Nu ik afgestudeerd ben aan de dansacademie Lucia Marthas komt mijn zang, dans - en musical ervaring goed tot zijn recht en kom ik graag langs als Disney prinses bij Wonderfeestjes en evenementen. 

Jill vervult de rol van Elsa, Doornroosje, Rapunzel en de Unicornprinses.

Gina

Hoi! Mijn naam is Gina.

Ik heb een toneelachtergrond en zing graag. Daarnaast studeer ik voor Pedagogisch Medewerker en zing ik elke week samen met mijn vriendjes en vriendinnetjes in de kinderopvang. Van kinds af aan vind ik het leuk om kinderen te kunnen entertainen en zodra ik ook maar de mogelijkheid krijg, ben ik in Disneyland Parijs te vinden. Ik ben verliefd op alle sprookjes en prachtige jurken! 

Mijn doel in het leven is om kinderen een glimlach op hun gezicht te toveren. Dat geeft mij het gelukkigste gevoel wat er bestaat! 

Gina vervult de rol van Elsa en de Unicornprinses.

Davina

Hallo, mijn naam is Davina Hardjopawiro. 

Ik dans al sinds m'n vierde en ben gek op kinderen. Daarnaast studeer ik aan een evenementenopleiding.
Toen ik klein was waren de Disney prinsessen al mijn voorbeelden. Ik hield er altijd van om de hele dag te dansen in een prinsessenjurk. En nu mag ik zelf een prinses zijn!  Ik vind het super leuk om samen met kinderen te mogen dansen en lachen.
Mijn doel is om kinderen een glimlach te geven en een onvergetelijke dag. Met de Wonderfeestjes komt dit goed van pas en kom ik graag als prinses Jasmine, Belle of de Eilandprinses langs.

Annabel

Mijn droomwens als klein meisje? Voor één dag prinses willen zijn. Compleet met zwierige jurk, glitters en een kroontje.

Als prinses bij Wonderfeestjes komt deze droom alsnog uit! En ook als dansdocent vind ik het fantastisch om mijn passie voor dans en theater te delen met kinderen.

Met Wonderfeestjes is elke appearance een feestje: de glimlach op de gezichtjes en betoverende twinkeloogjes die ik in dit vak meemaak is onbetaalbaar. Niet alleen voor de kinderen is een ervaring met Wonderfeestjes een écht feest!

Annabel vervult de rol van Anna, Ariël, Belle, de Unicornprinses en prinses Jasmine!

Sara

Hoi! Ik ben Sara Jongeling. 

Ik dans sinds mijn derde en doe dat nog steeds fanatiek en met veel plezier een aantal keer in de week!

Ook houd ik enorm van kinderen en geniet ervan om ze te zien lachen. 

Net zoals waarschijnlijk de meeste meisjes hield ik al van jongs af aan van prinsessen en mooie Disneyfilms. Ik wilde er altijd al een zijn of ontmoeten. En om nu zelf als prinses langs te gaan bij kinderen is geweldig! Dat is echt het allerleukste, om hun dag onvergetelijk te maken!

Sara zul je ontmoeten als prinses Doornroosje, Anna, Belle, Ariël, Sneeuwwitje, Rapunzel en de Unicornprinses.

Isa

Hoi, ik ben Isa! 

Ik studeer op dit moment Sociaal Werk. Ik ben gek op kinderen en  liefst werk ik de hele week met ze!  

Graag kom ik langs als activiteitenbegeleidster en ondersteun ik de prinsessen en superhelden tijdens het bezoek.

Af en toe zul je mij zien als prinses, zit ik in een mascotte, of speel ik in december als de Malle Strooipiet! :-)

Ook kun je mij zien bij Glamour Modellenfeestjes, op activiteitenmarkten en andere evenementen van Wonderfeestjes.

info@wonderfeestjes.nl

+31 6 44537778

Wonderfeestjes is op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney. 

Al onze prinsessen en (super)helden zijn karakters uit het publieke domein of uit sprookjes die reeks bestonden voor de films van Walt Disney.